http://www.zoofirma.ru/

 

                                                                                                                                                          Трансплатација на коса                                                                                     Затегнување на чело                                                                                                     Затегнување на чело                                                                                                                                                                                                    Блеферопластика                                                                                            Блеферопластика   Ринопластика (нос)                                                                                                         Ринопластика (нос)                                                                                                                                                                                              Затегнување на лице                                                                                          Затегнување на лице   Импланти на подбрадок                                                                                                Импланти на подбрадок                                                                                                                                                                                    Затегнување на врат                                                                                          Затегнување на врат   Затегнување на надлактица                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Подигање на гради                                                                                                                                                  Зголемување на гради                                                                                                    Редукција на гради                                                                                                                                                                                                  Редукција на гради                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Затегнување на стомак                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Затегнување на стомак                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Подигање на задник                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Гинекологија          Обрежување                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Липосукција                                                                                                                                                                                                                                  Липосукција                                                                                                           Затегнување на бутови                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Проширени вени                                                                                                                  Проширени вени                        

По извршената операција придржувајте се на препораките дадени од вашиот лекар.

 

Секогаш треба да имате во предвид дека е возможна и реоперација

Особено е значајно пациентот да биде соработлив и трпелив.

Настани

Естет­ски­те опе­ра­ции се ри­зич­ни. Си­те пла­стич­ни хи­рур­зи не ра­бо­тат есте­ти­ка.
We have a new arrival! Dr. John Pierce, OB/GYN joined us on Easter Sunday and began working in the Gynecological…
Пациентка со вагинален карцином во напредна фаза успешно е оперирана

 

 

 

МАПРЕХ

Во 1947 год. е основан Медицинскиот факултет "Св Кирил и Методиј"-Скопје. Истата година е основана и Клиниката по хирушки болести со Одделот за пластична и реконструктивна хирургија.

hot clinicНајпознати шефови и директори на клиниката се Проф. Д-р Ј. Пановски, 1966 год. Прим.Д-р. А. Мишковски, 1995 Проф Д-р Д. Мирчевска, Прим. Д-р Љ. Дамевска, Проф Д-р Ѓ. Џокиќ и од 2006 год. Проф.Д-р.сци д-р. Смиља Туџарова-Ѓоргова.

Во Април 1967 год. Македонското здружение за пластична и реконструктивна хирургија и друштво за максилофацијална хирургија започнаа да функционираат како еден дел.

1995 год. Македонското здружение за пластична и реконструктивна хирургија е конституирано како самостојно здружение со сопствен статут. Претседатели биле: Прим.Д-р. А. Мишковски, 1995 Проф Д-р Д. Мирчевска, Прим Д-р К. Митановски, 02.2009 год. Прим Д-р Г. Марчикиќ и од 02.2012 год. Проф.Д-р.сци д-р. Смиља Туџарова-Ѓоргова.

Повеќе...

 
 

Контакт

map бул. "Мајка Тереза" бр.17 1000, Скопје Република Македонија

map ++ 389 2 321  1427    ++ 389 2 314 7247

map Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.